Cartea de capatai a sotului ideal PDF

Coperta Carte Cartea de capatai a sotului ideal PDF

Vrei sa citesti cartea Cartea de capatai a sotului ideal? Apasa pe butonul de mai jos si citeste-o. Cartile autorului Pierre Antilogus, Jean-Louis Festjens sunt foarte apreciate si cu siguranta te vor incanta si pe tine!

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Cartea de capatai a sotului ideal

Casatoria este minunata. Pana apare rutina conjugala. Ce sintagma ingrozitoare! Totul se duce de rapaPoate surveni dupa zece ani, dupa treizeci de ani sau dupa sase luni. Cum de se intampla una ca asta? Cine indrazneste sa inabuse flacara arzanda a dragostei? Nimeni nu stie. Insa statisticile vorbesc de la sine: in fiecare an, un cuplu din cinci divorteaza. Si ne intrebam: acest lucru este oare inevitabil? Ba bine ca nu! Hemoragia iubirii poate fi curmata si depinde chiar de tine, priet…

Iti recomandam sa downloadezi materialul in care vei invata cum sa descarci programul Acrobat Reader necesar pentru a citit cartile in format PDF. Daca nu vrei sa il descarci, materialele PDF pot fi deschise si cu ajutorul browserelor Chrome, Firefox sau IE. Iti recomandam sa cauti cartea Cartea de capatai a sotului ideal PDF in librariile online sau cele din iOS / Android. Incurajam achizitia cartilor si nu piratarea lor, de aceea, pe acest site nu vei putea descarca niciun fisier.