Cresterea copilului in era digitala. Ghid de parenting responsabil PDF

Coperta Carte Cresterea copilului in era digitala. Ghid de parenting responsabil PDF

Vrei sa citesti cartea Cresterea copilului in era digitala. Ghid de parenting responsabil? Apasa pe butonul de mai jos si citeste-o. Cartile autorului Dr. Elizabeth Kilbey sunt foarte apreciate si cu siguranta te vor incanta si pe tine!

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Cresterea copilului in era digitala. Ghid de parenting responsabil

“Copiii care petrec prea mult timp folosind dispozitive digitale sunt expusi riscului de a avea tulburari de anxietate.” – BBC News Cresterea copilului in era digitala este o carte utila oricarui parinte care are copii cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani, pentru a intelege mai bine riscurile la care se expun acestia prin folosirea exagerata a dispozitivelor electronice (telefoane, tablete, PC-uri, laptopuri). Jocurile copiilor au trecut astazi de la ceva concret si creativ, d…

Iti recomandam sa downloadezi materialul in care vei invata cum sa descarci programul Acrobat Reader necesar pentru a citit cartile in format PDF. Daca nu vrei sa il descarci, materialele PDF pot fi deschise si cu ajutorul browserelor Chrome, Firefox sau IE. Iti recomandam sa cauti cartea Cresterea copilului in era digitala. Ghid de parenting responsabil PDF in librariile online sau cele din iOS / Android. Incurajam achizitia cartilor si nu piratarea lor, de aceea, pe acest site nu vei putea descarca niciun fisier.