Elmer si prietenii lui. Carte de povesti cu autocolante PDF

Coperta Carte Elmer si prietenii lui. Carte de povesti cu autocolante PDF

Vrei sa citesti cartea Elmer si prietenii lui. Carte de povesti cu autocolante? Apasa pe butonul de mai jos si citeste-o. Cartile autorului David McKee sunt foarte apreciate si cu siguranta te vor incanta si pe tine!

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Elmer si prietenii lui. Carte de povesti cu autocolante

Descoperiti o noua poveste despre identitate, curaj, iubire si prietenie. Elmer se trezeste intr-o dimineata insorita si se hotaraste sa mearga la plimbare.  Pe drum, se intalneste cu numerosii sai prieteni. In timp ce le veti citi povestea, copiii se vor amuza sa gaseasca autocolantele cu animalele potrivite si sa le lipeasca pe fiecare pagina pentru a crea propria lor carte de povesti….

Iti recomandam sa downloadezi materialul in care vei invata cum sa descarci programul Acrobat Reader necesar pentru a citit cartile in format PDF. Daca nu vrei sa il descarci, materialele PDF pot fi deschise si cu ajutorul browserelor Chrome, Firefox sau IE. Iti recomandam sa cauti cartea Elmer si prietenii lui. Carte de povesti cu autocolante PDF in librariile online sau cele din iOS / Android. Incurajam achizitia cartilor si nu piratarea lor, de aceea, pe acest site nu vei putea descarca niciun fisier.