Umbra care palmuia trecatorii PDF

Coperta Carte Umbra care palmuia trecatorii PDF

Vrei sa citesti cartea Umbra care palmuia trecatorii? Apasa pe butonul de mai jos si citeste-o. Cartile autorului Nicolae-Florentin Petrisor sunt foarte apreciate si cu siguranta te vor incanta si pe tine!

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Umbra care palmuia trecatorii

Reintalnirea cu fosta iubita (acum, casatorita!) si cererea ei de a o transforma intr-o “vaduva tanara” . Intruziune in destine exceptionale sau comune din lumea virtuala, in timpul cautarilor febrile pe Facebook pentru a afla o metoda de a ucide. In acest periplu, se izbeste de alte suflete, traieste odata cu ele o bucata din existenta lor. Umbra ii urmareste pe toti si poate fi orice, o entitate din alt taram sau constiinta fiecaruia. “Romanul are aspectul de mixtura…

Iti recomandam sa downloadezi materialul in care vei invata cum sa descarci programul Acrobat Reader necesar pentru a citit cartile in format PDF. Daca nu vrei sa il descarci, materialele PDF pot fi deschise si cu ajutorul browserelor Chrome, Firefox sau IE. Iti recomandam sa cauti cartea Umbra care palmuia trecatorii PDF in librariile online sau cele din iOS / Android. Incurajam achizitia cartilor si nu piratarea lor, de aceea, pe acest site nu vei putea descarca niciun fisier.